Over de bunnies

Basisproduct: Frambozenpitolie

De basis van onze producten is samengesteld uit frambozenpitolie. De framboos (Rubus idaeus) is een plant uit de rozenfamilie. Framboos olie is één van de rijkste olies in de wereld afkomstig van planten. Het heeft het hoogste gehalte aan PUFA geassocieerd met Vitamine E, carotenoïden en andere nuttige fyto-componenten.Productieproces

De frambozen worden met veel zorgzaamheid uitgekozen.
Om een ​​maximale kwaliteit te verzekeren worden ze onmiddellijk geperst en opgeslagen onder cryogene omstandigheden om het verlies van meervoudig onverzadigde vetzuren, vitaminen en andere voedingsstoffen te vermijden

Tijdens het persen, wordt de geproduceerde olie afgekoeld om eventuele oxidatie te voorkomen. Onmiddellijk wordt de olie beschermd tegen stikstof en verrijkt met een mengeling van verschillende natuurlijke tocoferolen. De stabiliteit van het product is het gevolg hiervan alsook van de opslag.
Om 1 kg framboos olie te produceren zijn er 155kilo frambozen nodig.

Eigenschappen

Reeds bij de geboorte wordt de huid geconfronteerd met een nieuwe omgeving. Het heeft nog niet alle functies verworven van een volwassen huid en is daardoor zeer kwetsbaar. Om dagelijks de beste verzorging te bieden aan de huid we op zoek gegaan naar een natuurlijk product die verrijkt is met een unieke combinatie aan Vitamine A en E en Omega 3 en 6.

Frambozenpitolie heeft een buitengewoon gehalte aan deze laatste 2. Het bevat 83% essentiële vetzuren.  Omega 3 en 6 zijn overzadigde vetzuren.
Omega 3 verhoogt de weerstand van de huid en zorgt voor de regulatie van de talgproductie.
Omega 6 versterkt de weerstand van de huid en heeft een verzachtend effect. Het vermindert roodheid en schilfervorming.

Vitamine A en Vitamine E zijn anti-oxidanten die bijdragen tot het beschermen van de huid tegen vrije radicalen.

Frambozenpitolie is vooral bekend om zijn preventieve werking tegen gingivitis, uitslag, eczeem en andere huidletsels. Het heeft een verzachtend, glijdend en voedend effect en vormt een lipide barriere om de huid te beschermen. De anti-inflammatoire eigenschappen zijn groter dan die van beter bekende oliën zoals virgin avocado-olie, druivenpitolie, hazelnoot olie en tarwekiemolie.Het kan tevens werken als een breed spectrum UV-A en UV-B schild.

Houdbaarheid

Het heeft een lange houdbaarheid vanwege het hoge gehalte aan fosfolipiden en het kan de stabiliteit van andere oliën doen toenemen wanneer het ermee vermengd is.Actieve ingrediënten Labart Little bunnies

Gosuline

Is een 100% natuurlijk actief phyto-component afkomstig van de frambooszaadjes. De zaden in de bessen zijn een bron van kracht. Zowel de voedingskracht als de beschermingskracht is diep verborgen in de vorm van olie

Het is onmogelijk voor babies om de natuurlijk balans van de huid altijd in evenwicht te houden. De enige mogelijkheid om hiervoor te zorgen is om het organisme sterker te maken door de aanwezigheid van een prebiotica.

Bioline

Is een prebiotica die als voedingssupplement werkt voor het goede organisme terwijl het slechte organisme de prebiotica niet kan verteren. Door de aanwezigheid van de prebiotica kunnen goede bacteriën recupereren en sneller groeien terwijl de slechte bacteriën gereduceerd worden. De huidproblemen worden op hetzelfde moment gereduceerd.

Eigenschappen

 • Hydrateert de huid
 • Verzacht de huid
 • Vermindert roodheid
 • Reduceert schilfervorming
 • Ondersteunt de Uv bescherming
 • Reguleert de talgproductie
 • Verhoogt de weerstand
 • Beschermt tegen vrije radicale

Biodine

Probeert de samenstelling en de vloeibare Kristal structuur van de huid na te bootsen. De hydrolipide film van Biodine zorgt samen met de huidcellen voor de beschermende barrière die voorkomt dat er trans-epidermaal waterverlies is. De vetten van de huid worden opgeslagen door de vloeistof kristal structuur.

Gevoelige, droge of beschadigde huid lijdt aan een gedeeltelijk beschadigding van de hydrolipidenlaag. Biodine herstelt deze schade direct. Door de vergelijkbare samenstelling en vloeibare kristal structuur.

Eigenschappen

 • Een gezonde en resistente huid
 • Onmiddellijk herstel van de huid ondersteund door een langdurig effect
 • Soepeler huid
 • Herstel van de huid
 • Herstel zonschadeOntdek het gamma >>